het menu

3-gangen menu

Voor-, hoofd, en nagerecht

naar keuze

31,00

 

Voorgerechten

Krokante krieltjes met macadamia, parmezaanse kaas en waterkers 8,00

 

Geitenkaas hangop, tomaten salade, komkommer consommé, gepofte quinoa en kruiden 8,00

 

Witte asperge slierten met zilte groenten, miso saus en sesam V 8,00

 

Oosterse soep van mais en aubergine met limoen en koriander V 7,00

 

 

Hoofdgerechten

 

Geroosterde witte asperges met daslook ravioli, citroen beurre blanc, broodkruim en gerookte mozzarella 18,50

 

Spelt “risotto” met taleggio, groene asperges, gerookte amandelen en een gepocheerd ei 18,50

 

Wafel van pastinaak met gewokte groenten, kokos-curry saus, gepofte kikkererwten en thaise basilicum V 18,50

 

Rendang van jackfruit, venkelrijst, pinda’s, zoet-zure groenten, koriander en limoenblad V 18,50

 

Nagerechten

Karnemelk ijs met rabarber, witte chocolade crumble en meringue 7,50

 

Rijstpudding met kokosmelk, passievrucht granita en amandel victoria V 7,50

 

Aardbeien mousse met oreo crumble, mandarijnsorbet en vlierbloesem V 7,50

 

Drie soorten kaas met huisgemaakte panforte 8,25

 

 

V = veganitisch