Menu

 

3-gangen menu 32,-

 

Voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze

 

*****

 

Hapjes

 

Brood met boerenboter 3,5

 

Brood met hummus 3,5 V

 

Olijven 3,- V

 

Kleine samosa met mango chutney en koriander 2,3 (per stuk) V

 

Kaas bitterbal met komijn en Limburgse mosterd 1,8 (per stuk)

 

 

Voorgerechten

 

Ravioli van doperwten en hazelnoten met een saus van crème fraîche, citroen en beurre noisette 8,5

 

Tartaar van tomaat en artiskok, 65°C eidooier, croutons, bieslook en vadouvan mayonaise 8,3 L

 

Gerookte bieten met chimichurri saus, Amsterdamse uien en olijvenkruim 8,- V

 

Paddenstoelen bouillon met zeewier, sesam en gerookte olijfolie 7,- V

 

Hoofdgerechten

 

Spinazie pasta met romanesco, parmezaanse kaas en een saus van pompoen en sinaasappel 18,5

 

Linzen stoof met paddenstoelen, knoflook crumble, gepocheerde kwarteleieren en oude geitenkaas 18,5

 

Rode aardappel curry met edamame bonen, gepofte mais, limoen en koriander 18,5 V

 

Tabouleh van boekweit met avocadocrème, tempura van broccoli en een saus van geroosterde paprika 18,5 V

 

Nagerechten

 

Blauwe bessen ijs met vanille hangop, spongecake en earl grey 7,8

 

Rijstebrij van banaan en kokos, speculaas crumble en ananas granita 7,7 V

 

Peren sorbet met eau de vie, chocolade brownie en ganache 7,8 L

 

Drie soorten kaas met huisgemaakte panforte 8,8

 

 

V = veganistisch

= lactose vrij